Deeper *** π‚π¨π¦π©πžπ­π’π­π’π¨π§ π“π’π¦πž ***


*** π‚π¨π¦π©πžπ­π’π­π’π¨π§ π“π’π¦πž ***

Want to be in with a chance to have your picture as our Facebook cover photo for the Month of April & Win one of our New Deeper Power Lanterns???

Follow these easy steps:

β€’ Upload a picture of your Deeper in the water in the comments below
β€’ Use theΒ #getyourdeeperout
β€’ Go get your deeper out to be in with a chance of winning!!!

The picture with the most likes on the 31st of March will be the winner.

 

Image may contain: sky, outdoor, nature and water
Advertisement

About richardhandel

I would like to give a brief snap shot of my life and introduce myself; My name is Richard Handel and was born in 1965 in Suffolk. I have worked as a UK Operation & Intermodule Manager for a shipping company. I live in Hampshire now and am married with 2 young children, both girls so I am a bit outnumbered even the cat is a girl! I have been fishing since I was about 7 years old. I started on small local rivers in Suffolk, then moved onto gravel pits and then carp fishing. My personal best is a 39.08 mirror, over recent years I have started river fishing again, on the Hampshire Avon, this is a nice break from the carp lakes. My life has turned a big corner this year, the company I was working for relocated their Operation centre to Estonia. I was offered a job at the head office in London. This would have meant a 5 day commute and working in Stratford. As a family, we did not fancy this, as I would hardly spend any time with the children (and the Mrs). So after 22.5 years, I was given a nice redundancy package and with my wife is working full time. I became the house husband. This has meant a complete turn around in my fishing, as I can pick and choose when I go. I have found a splendid new syndicate to fish this year, which includes 5 lakes and some 8 miles of river with only 150 members. It's an amazing change to the way I am able to fish. I am now trying to start my own tackle business and make a bit of a name for myself in the world of fishing, as I have retired from real work. Richard
This entry was posted in Carp fishing, deeper, Deeper Chirp, Deeper Pro Plus. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.